Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γ. Παπανδρέου: «Υπονομεύουν τη Δημοκρατία τα περί εποπτείας» «Κάθε χώρα θα είναι υπεύθυνη για τις δημοσιονομικές ή άλλες πολιτικές» OMG

«Δεν ξέρω αν είναι γερμανική ιδέα, υπάρχει στις συζητήσεις εδώ και καιρό. Ή θα πορευτούμε δημοκρατικά και η κάθε χώρα θα είναι υπεύθυνη για τις δημοσιονομικές και τις άλλες πολιτικές της ή θα υπονομεύσουμε τη δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της επιτροπείας, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι σε σχέση με την Ελλάδα, βρισκόμαστε σε σημείο καμπής, καθώς έχουμε κάνει πολλά, αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερα. 

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η Ελλάδα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά και η Ευρώπη έχει σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί. 

«Οπως το τι θα κάνει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, των αγορών, πώς θα αντιμετωπίσει την κερδοσκοπία στα CDS και πώς θα ρυθμίσει τη λειτουργία των οίκων αξιολόγησης» συνέχισε.

Κάτι δεν είναι στο σωστό δρόμο, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος σημείωσε ότι πέραν των δημοσιονομικών ευθυνών και της δημοσιονομικής δικαιοσύνης, υπάρχει πραγματική ανάγκη για μια νέα στρατηγική ανάπτυξης και για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης που θα καταστήσει την ΕΕ πιο ανταγωνιστική στο παγκόσμιο περιβάλλον.

«Πρέπει να λάβουμε υπόψη τις αναδυόμενες αγορές και η ΕΕ να στραφεί στην πραγματική οικονομία», κατέληξε.





Συμπέρασμα:



 Αφού εσύ τους έφερες εδω μέσα  ευρωπαϊκή ένωση δντ δανειστές ιδιώτες τοκογλύφους τραπεζίτες τοκογλύφους! Μέχρι και Task Force με τον βαψομαλλιά Horst Reichenbach ! Tο ζήτησες, έλεγες τότε για να δείξεις πως η Ελλάδα είναι θετική σε τεχνογνωσία από το εξωτερικό! λες και η Ελλάδα είναι μπανανιά και είχε ανάγκη τους τοκογλύφους γερμανοτσολιάδες να μας κάνουν έθνος όντας ήδη στο ευρώ(προηγμένη χώρα δλδ εντός σκληρού πυρήνα της EU) ! ! Μπανανιά την κατάντησες ΕΣΥ με ένα δημόσιο τομέα γεμάτο πράσινο ιστό αράχνης να δαπανάς πολλαπλασια απ ότι σου αποδιδει! Ένα δημοσιο τομεα στον οποιο περιστολη δαπανων δεν τόλμησες να κανεις ποτε! «Μετραγες τα κουκια»
 Και δε σ φτάνε αυτό έκανες και απογραφή δημοσίων υπαλλήλων χωρίς σαν αναγράψουν ημερομηνία πρόσληψης! Για να δεις ποιος διέλυσε αν μη τι άλλο αυτό το δημόσιο τομέα! Γιατί άραγε? 
Τώρα τα βαλες με τους οίκους αξιολόγησης ταχα…, μα μαζί τους συνεργάζεσαι, υπουργοί σου, στελέχη σου, δούλευαν για τους οίκους αξιολόγησης πριν! Και δεν σου φτάνε αυτό έπαιρνες και συμβούλους για τις αποκρατικοποιήσεις τους οίκους που σε αξιολογούσαν  ως “junk” 
Και μιλάς τώρα να επιστήσουμε την προσοχή όλων στη πραγματική οικονομία ! Στην αγορά δλδ! Στην «βιομηχανία στην παραγωγή και στα μαγαζιά» δλδ! Kαι πως θα το κάνεις αυτό ρε ξεφτέρι όταν χτες με το Λουκά  είπες ναι σε εσωτερική υποτίμηση κόβοντας δώρα μισθούς κτλ? ποιος θα καταναλώσει ρε ξεφτέρι? Πια πραγματική οικονομία όταν την έχετε υποτιμήσει πλέον του 60% ???
Το θράσος η αναξιοπρέπεια και η προσβολή της νοημοσύνης ενός λαού έχει και τα όρια της ! ΩΣ ΕΔΩ! Σπίτι σου γρήγορα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!