Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΗΤΑΝ ... "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ" ΤΗΣ ΕΘΕΛ ! ! !





ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ....?

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ...

ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ......

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΙΛ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ .....!!!!!!


Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωση του τονίζει ότι η έρευνα συνεχίζεται και αναφέρει πως από τα μέχρι τώρα στοιχεία: «Τα άτομα τα οποία εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι την Τρίτη το μεσημέρι (28-06-2011) συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων.   Ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος). Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!