Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΟΣΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ EΔΩΣΕ ΧΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!

Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ!!!!!

Η ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Η ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ 450.000 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ!!!!

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ “ΕΚΤΙΜΗΣΗ” ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΥΨΩΣΑΝΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΛΟΥΒΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΩΝ!!!!! ΘΑ ΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΟΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΧΕΙ.... ΟΡΓΗ ΘΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!



ΟΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΣΟ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!