Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΣΗΜΕΡΑ 26 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!


ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!! ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ!!! ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ  ΚΙ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ 3G ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ WI-FI ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΟΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ!!!! ΔΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!

ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!!!!!! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Σ ‘ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΙΣ 6 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ!!!!! ΠΑΜΕ  Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ .

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!