Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Philipp Rösler: Τέλος τα ψέματα για τους Έλληνες!


ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΡΑTE ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ 
ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!
Ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, δεν έχει κρύψει ποτέ τον ανθελληνισμό του. Με κάθε ευκαιρία κατακρίνει την ελληνική πολιτική σκηνή, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές του στους Έλληνες που «κατασπαταλούν» τα λεφτά της Ε.Ε. και των ευρωπαίων φορολογούμενων.
Αυτή τη φορά, έκανε ένα ακόμη βήμα στην προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, καθώς σε ομιλία του σε Πανεπιστήμιο, επιτέθηκε στην Ελλάδα, την οποία κατηγορεί για αδυναμία εφαρμογής της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ «χρεώνει» στην ελληνική εκτελεστική εξουσία κωλυσιεργεία και εμπαιγμό των εταίρων σχετικά με την προώθηση των μεταρρυθμίσεων!
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Philipp Rösler υποστήριξε ότι η Ελλάδα «δεν μπορεί να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη, αλλά η ίδια δεν προτίθεται ούτε να εξέλθει οικειοθελώς…»
Την ίδια στιγμή, το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jürgen Stark, αναφερόμενος στην Ελλάδα και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να καταστεί το χρέος της χώρας βιώσιμο, τονίζει ότι εάν μια χώρα έχει συσσωρεύσει επικίνδυνα υψηλό χρέος, δεν έχει άλλη επιλογή από το να το μειώσει, έστω και αν η διαδικασία είναι επώδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!