Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Jean-Claude Juncker: Η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεοκοπία τον Μάρτιο μπρρρ τρόμος πραγματικά είμαστε κατατρομαγμένοι!

«ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»


 Τον κίνδυνο "χρεοκοπίας" της Ελλάδας τον Μάρτιο, αν οι μεταρρυθμίσεις, που απαιτούν οι πιστωτές της, δεν πάνε καλά, επισείει ο πρόεδρος του Eurogroup Jean-Claude Juncker, σε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel.


"Αν χρειαστεί να διαπιστώσουμε ότι όλα παίρνουν τον κατήφορο στην Ελλάδα, τότε δεν θα υπάρξει καινούριο πρόγραμμα" αναχρηματοδότησης της χώρας που να της επιτρέπει να τιμήσει τις υποχρεώσεις της, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου. "Αυτό θα σήμαινε μια χρεοκοπία τον Μάρτιο", πρόσθεσε.




"Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει πως δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων", συνέχισε ο Jean-Claude Juncker, εκφράζοντας λύπη που υπάρχουν "στοιχεία διαφθοράς σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης" στην Ελλάδα.


Μίλησε και ο αδιάφθορος ! O ταγός της αξιοκρατίας στον Ευρωβορρά! Χαχα και μόνο που ασκείτε το δόγμα του σοκ στον ελληνικό λαό λούζοντας με τρόμο και εξαθλιώνοντας είστε ότι πιο διεφθαρμένο και αναξιοκρατικό έχει βγάλει η Γηραιά ήπειρος!

Και σας καλούμε πτωχεύστε μας  αύριο το πρωί άλλωστε ποιος χάνει σε μια πιθανή πτώχευση? Ο δανειστής δυνάστης τοκογλύφος η ο δανειζόμενος! Πρώτη φορά ακούμε δανειστή να θέλει να απειλήσει με πτώχευση το δανειζόμενο για να του δώσει τα «λεφτά του»! χαχαχα

Τα χαιρετίσματα μας στο Λουκά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!