Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK I


Είναι πιά ξεκάθαρο το τι επιδιώκουν οι τοκογλύφοι δανειστές.
Την πλήρη απαξίωση της έννοιας του Έθνος-Κράτος.

Οι Γερμανοί προκειμένου να "προωθήσουν την περίπτωση μας " στα Ευρωπαικά πακέτα στήριξης " ,των βιομηχανιών τους ουσιαστικά, μας φόρτωναν υπερτιμολογημένα εξοπλιστικά προγράμματα τύπου υποβρυχίων που έγερναν μοιράζοντας και μίζες σε επίορκους πολιτικούς που έλεγχαν πλέον και έκαναν πειθήνια τους όργανα.

Οι ένοπλες δυνάμεις καλούνταν να εγκρίνουν τα εξοπλιστικά προγράμματα με βάση την βούληση της "πολιτικής ηγεσίας" που γνώριζε ..κάτι παραπάνω ....απο το συμφέρον της χώρας για την διατήρηση των διεθνών ισορροπιών.

Ουσιαστικά δηλαδή έλεγε η κάθε Μέρκελ "για να πάρετε το 3,4,5,6 πακέτο στήριξης παραγγείλτε δηλαδή επιστρέψτε μέσω παραγγελίας και 5 κουτσά υποβρύχια ,100000 βλήματα που έχουν 5πλάσια τιμή απο τα αντίστοιχα Ρωσικά, Αμερικάνικα,Ισραηλινά".


Αυτός ο εκβιασμός συνοδευόμενος απο την εξουσία του να έχουν και ένα βίντεο με τον υπουργό να παίρνει την σακούλα για το κόμμα .....όπως ο Τσουκάτος ,που θέλει τώρα και τα ρέστα και κυκλοφορεί ελεύθερος ,οδήγησε στο φούσκωμα των ελλειμμάτων και την αποστασιοποίηση της χώρας από σοβαρούς συμμάχους και ισχυρούς παίχτες στην περιοχή.

Τώρα που λάδωσε το αντεράκι τους απο τους διεθνείς κερδοσκόπους που βόλταραν στη Βουλή ,ναι τον Σόρος εννοώ, και αφού αδέλφια ,φίλοι ,κουμπάροι βρέθηκαν σε μεγάλα σαλόνια ,σε ακριβά σαλέ στην Μεζέβε σε κότερα εμίρηδων , σείχηδων και τέως κακομοίρηδων που πλούτισαν απο παράνομα εμπόρια όπλων ,ναρκωτικών και χρήματα τρομοκρατών ,δικτατόρων ,ναι τον Ομάρ εννοώ, έρχονται και αφού εξαθλίωσαν έναν περήφανο λαό για να δεχτεί την λύση της παράδοσης του ορυκτού πλούτου της Χώρας μας λένε...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ.

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ, ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΨΟΥ ,ΤΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ,ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Γ.Μή μου πει κανείς γιατί δεν τα έλεγα από πριν γιατί όταν τα φώναζα απο το 1993 ήμουν ο γραφικός......

Υ.Γ.2 Έλληνες απόστρατοι βοηθήστε στην οργάνωση του νέου κόμματος σε όλη την Ελλάδα, ελάτε μαζί μας ,σας θέλουμε στη Βουλή που θα ξανακτίσει την Χώρα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!