Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος: "Ναι" σε μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ! ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΑΖΙ 16%-22%  ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ …
ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ! ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΕ 1,5% ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ! 
Θετικός ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο ενδεχόμενο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ, εφ' όσον το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις επόμενες εθνικές εκλογές, χωρίς να έχει δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης.



"Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό", επισήμανε ο Λοβέρδος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.

"Η θέση μου δεν έχει αλλάξει", σημείωσε 
ο υπουργός Υγείας και επανέλαβε ότι η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης.
Ο Λοβέρδος προέβη στην εκτίμηση ότι τα ποσοστά που θα λάβουν στις εκλογές η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγαλύτερα απ' ότι φαίνεται να συγκεντρώνουν στα γκάλοπ που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα


Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!