Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ: «απόβαση» Γερμανών εφοριακών!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «WirtschaftsWoche», το οποίο κυκλοφορεί την Δευτέρα, η γερμανική κυβέρνηση έχει έτοιμο ένα σχέδιο για «απόβαση» 160 στελεχών γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών προκειμένου να ενισχύσουν τον ελληνικό φορολογικό μηχανισμό!
Σοκ: Ετοιμάζουν «απόβαση» Γερμανών εφοριακών!
Το συγκεκριμένο περιοδικό μάλιστα επικαλείται τον γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Χανς Μπέρναρντ Μπέους, ο οποίος εξηγεί ότι βασικό κριτήριο αποτελεί η γνώση ξένης γλώσσας - κάποιοι από αυτούς μιλούν και ελληνικά -, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επανενεργοποίηση συνταξιούχων εφοριακών, οι οποίοι διαθέτουν ειδική εμπειρία. Πολλοί προέρχονται από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, ο υπουργός Οικονομικών του οποίου, Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόγιανς, συγκρίνει τις ανάγκες της Ελλάδας με αυτές της ανατολικής Γερμανίας την δεκαετία του ’90 και υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι ανατολικογερμανοί είχαν επιφυλάξεις τότε προς την Δύση…
Το δημοσίευμα επικαλείται απόρρητη έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο μηχανισμός συλλογής φόρων στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αναφέρεται ενδεικτικά σε μεγάλα ποσοστά ελεύθερων επαγγελματιών όπως γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς που δηλώνουν έσοδα κάτω από το αφορολόγητο όριο, αλλά και σε επιχειρηματίες οι οποίοι δεν καταβάλουν ΦΠΑ.



Πηγή: WirtschaftsWoche, Spiegel, ΑΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!