Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"ΜΙΜΗΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ» ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Μίμης ο προφήτης! 
 video2008

Πιθανή θεωρεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης μία νέα ανταρσία στην Βουλή, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βημα Fm, αναφορικά με την στάση των βουλευτών για τα νέα μέτρα, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα, δήλωσε πως δεν υπάρχουν περιθώρια...
για «ξεκατίνιασμα». «Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα ατύχημα ακόμα και στη Βουλή. Βλέπω ότι υπάρχει μια νευρικότητα γενικευμένη. Μια ανταρσία των βουλευτών. Γιατί υπάρχει αυτή η ανταρσία; Διότι βλέπουν ότι οι πάνω δεν ανταποκρίθηκαν. Τι είναι η πολιτική κρίση: οι κάτω δεν μπορούν να ζήσουν όπως ζούσαν χθες και οι πάνω δεν μπορούν να διαχειριστούν την ηγεσία όπως χθες. Αυτό σημαίνει γενικευμένη κρίση.

Υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα κυβερνησιμότητας».

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως δεν έχει περιθώρια για «ξεκατίνιασμα», ενώ για τις υποψηφιότητες για την ηγεσία ανέφερε: «Δεν μπορεί ξαφνικά να κάνουνε τους σωτήρες άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι, πρέπει να λογοδοτήσουν. Δεν υπάρχει λογοδοσία καμία διαδικασία λογοδοσίας. Άρα, λοιπόν, θέλω να πω δεν υπάρχουν υποψήφιοι».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά η χώρα συνολικά αντιμετωπίζει πρόβλημα ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!