Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ακόμα στο Μαξίμου κλεισμένοι οι πολιτικοί αρχηγοί με το Λουκά το δικό μας Λουκά !!!


Τόσες ώρες για να ανακοινώσετε πως συμφωνείτε σε όλα? Αφού κανονισμένα από την τρόικα είναι όλα! Ενήμεροι είστε από την προηγούμενη εβδομάδα για το τελικό σχέδιο από το Λουκά! 

Άλλωστε για να κάνετε την συγκυβέρνηση σας το υβρίδιο αυτό κυβερνητικής συνεργασίας έχετε πει πως είναι ειδικού σκοπού συγκυβέρνηση δλδ να ολοκληρωθεί το PSI+ και να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση! Μην μας πείτε πως δεν ξέρατε πως ολοκλήρωση της διαδικασίας των τοκογλύφων δεν θα συνοδεύονταν από νέα μέτρα! Εξάλλου γι αυτό συμμαχήσατε και οι 3 για να περάσετε μαζί τα μέτρα που κανείς από μόνος του δε θα μπορούσε!  Έχετε απ την αρχή αποδεχτεί την εσωτερική υποτίμηση «ως αναπόφευκτη»  και ότι αυτό θα σημάνει! 



ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Μ ΕΝΑ HAIRCUT  ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ !

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΠΡΟ «ΚΡΙΣΗΣ» ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ! ΟΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ(MORTGAGES).

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!