Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Βαρουφάκης: Έχει ήδη αποτύχει το νέο πακέτο !


Το νέο πακέτο ως εργαλείο για την αποκλιμάκωση της κρίσης έχει αποτύχει. Προχωράμε σε αυτό γιατί η Γερμανία δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με την Ελλάδα και την Πορτογαλία, εκτίμησε στην Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Βαρουφάκης. 

Όπως είπε, το ζητούμενο στη Γερμανία είναι το κατά πόσο την 20η Μαρτίου η Ελλάδα πρέπει να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη και συγκεκριμένα αν η απόσχιση μέρους της περιφέρειας της Ευρωζώνης (Ελλάδα – Πορτογαλία) θα δημιουργήσει συνθήκες περιχαράκωσης ή κατάρρευσής της. Μάλιστα, τόνισε ότι στη Γερμανία υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βγει η ίδια η Γερμανία από το ευρώ. 

Όπως, υπογράμμισε, η Γερμανία δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!