Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Παπανδρέου "Σήκωσε την παντιέρα κατά των τραπεζών"

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ  «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο» ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ , ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ? ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ? ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ? 
Μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, κατά των τραπεζών εμφανίστηκε, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να δεχθεί η ενίσχυσή τους να γίνει χωρίς την έκδοση κοινών μετοχών υπέρ του Δημοσίου, πράγμα που ουσιαστικά οδηγεί στην κρατικοποίησή τους, την οποία όμως έχει αποκηρύξει κατηγορηματικά η Τρόικα ως τραπεζοτοκογλύφοι γνήσιοι! 

“Θα επιμείνουμε στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα σε αυτό το θέμα, είναι δέσμευσή μας προς τον λαό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μάλιστα για μία ακόμη φορά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σχέσεις του με τα συμφέροντα. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, αλλά μαριονέτα δεν ήμουν και δε θα γίνω» είπε και δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν προχώρησε στην αλλαγή του εκλογικού νόμου. 


Για να είμαστε όμως δίκαιοι παρά την δίκαιη και σφοδρή κριτική που και εμείς σου ασκούμε πρέπει να πούμε πώς αν καταφέρεις να σπρώξεις προς κοινές μετοχές υπέρ του ελληνικού δημοσίου την στήριξη των τραπεζών τότε χαλαλι σου «και εγώ μαζί σου»! αν στηρίξεις αυτή την στιγμή της τράπεζες με 40δις ίσως και περισσότερα για πολλοστή φορά αφήνοντας τις διοικήσεις τους να ξεζουμίσουν ιδιώτες και επιχειρήσεις μικρομεσαίες τότε απλά θα σαι μια φούσκα στον αέρα! Διάλεξε που θες ν ανήκεις! Έχεις μια τελευταία ευκαιρία πριν γραφτείς με τα μελανότερα χρώματα της πολιτικής μας ιστορίας ως έθνος για τα πεπραγμένα σου 2 χρόνια! Ο λαός εξαθλιώθηκε οι επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο οι μισθωτοί οι συνταξιούχοι έχασαν ένα μεγάλο μέρος από τα εισοδήματα τους ενώ τους κατέπνιξες στους φόρους! 20.000 νέοι άστεγοι νεόπτωχοι στους δρόμους 2700 αυτοκτονίες σε 2 χρόνια ύφεση ιστορική γυρίζοντας μας σε χρόνια δύσκολα χρόνια που θυμίζουν πόλεμο ! Ένα ποσοστό ανεργίας ιστορικό το οποίο πλέον είναι το δεύτερο υψηλότερο στην Ευρώπη μετά την Ισπανία!
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στους νέοπτωχευμένους έλληνες κάνε την ύστατη στιγμή πριν την αποχώρηση σου το αυτονόητο! «κρατικοποίησε τις τράπεζες» τα παπαγαλάκια των τραπεζών τα ΜΜΕ ήδη από απόψε θα σε «κρεμάσουν-σταυρώσουν» που τόλμησες να μιλήσεις για κοινές μετοχές υπέρ του δημοσίου στις τράπεζες!


 Για να σε δούμε αντέχεις…!
Και μια συμβουλή στους αναγνώστες μας! όποια ενημερωτικά sites επισκέπτεστε και έχουν «banners» διαφημίσεις τραπεζών κρατάτε μικρό καλάθι! Ο τραπεζίτης δε βάζει τυχαία διαφήμιση εκεί! Εκ των πραγμάτων «ο εκδότης θα κάνει πολλές φορές το χατίρι του πελάτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!