Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Πλημμύρισε το νοσοκομείο Πύργου!


Ο Ανδρέας Λοβέρδος πότε θα κάνει δήλωση για την τραγική κατάσταση του νοσοκομείου του Πύργου Ηλείας? Εκτός κι αν, οι δηλώσεις, έχουν να κάνουν μόνο για περικοπή μισθών νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία της χώρας και στην μείωση του «κόστους του φαρμάκου» ! ! !
Εκτός από τα λογιστικά καθήκοντα του υπουργού υπάρχουν κι αυτά που έχουν να κάνουν με την υγεία των ασθενών του νοσοκομείου του Πύργου, στο οποίο έχουν πλημμυρίσει, οι υπόγειοι χώροι του ιδρύματος και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να υποστούν ζημιές ιατρικά μηχανήματα, η γεννήτρια παροχής ρεύματος του νοσοκομείου, καθώς και όποιο άλλο νοσοκομειακό υλικό είναι αποθηκευμένο.

Το δεύτερο υπόγειο του νοσοκομείου!

Το κέντρο αιμοδοσίας του νοσοκομείου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!