Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Πέφτουν οι μάσκες? «Κοινοβουλευτική πα-ΣΟΚ τρώγονται χαμός! Ένας ένας οι κόλακες οι αυλοκόλακες τρώγονται»!


Έντονη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Χ.Καστανίδης, Τ.Αντωνίου και Λ. Γρηγοράκος συγκρούστηκαν με αφορμή τα μέτρα.

Κατά τη διάρκεια της επιθετικής ομιλίας του ο Χάρης Καστανίδης τόνισε ότι δεν δίνει «λευκή εντολή» σε κανέναν συμβούλιο αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό να διαπραγματευτεί με τους δανειστές, ερήμην των βουλευτών.

Αμέσως του επιτέθηκαν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, η Τόνια Αντωνίου και η Σούλα Μερεντίτη λέγοντας του ότι παλιά ήθελε το «οκ» γιατί ήταν υπουργός και τώρα αλλάζει θέση. Να θυμίσουμε ότι οι τρεις βουλευτές αντιτίθενται έως τώρα σε όλα τα σκληρά μέτρα.

Το σχόλιο έγινε λίγο αργότερα στο εντευκτήριο της Βουλής από τον ανεξάρτητο βουλευτή Πρέβεζας, Βαγγέλη Παπαχρήστο: «Γι’ αυτό με λένε ρίζο, όπως θέλω τα γυρίζω».

Βενιζέλος: Τελείωσαν τα καλαμπούρια

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση. «Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας, της διαπραγμάτευσης. Μέχρι την Κυριακή θα έχουν κλείσει όλα. Τα καλαμπούρια τελείωσαν».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε με χαρακτηριστικό τρόπο για την κρισιμότητα των στιγμών στη χώρα.

«Όλο το παιχνίδι ξαναπαίζεται από την αρχή αυτές τις 3-4 μέρες. Πρέπει να πετύχουμε να σταθεροποιήσουμε την χωρά μας οικονομικά και δημοσιονομικά» υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που πρόσθεσε ότι ουσιαστικά η διαπραγμάτευση για το κούρεμα του ελληνικού χρέους έχει ολοκληρωθεί.

Παράλληλα τόνισε
την αναγκαιότητα της επιτυχίας του PSI καθώς αυτό, όπως είπε, «θα έχει απαλλάξει λαό από τεράστιο πολιτικό και χρηματικό βάρος».

Αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη στάση που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα οι βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ. «Σηκώσατε τεράστιο βάρος και πρέπει τώρα πάλι να απαντήσουμε σε τεράστια διλήμματα. Πρέπει να πείσουμε τράπεζες και εκπροσώπους εκτός ευρωζώνης» είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Λ.Κατσέλη: Εκβιάζουν την ψήφο των βουλευτών

«Δικαιώνομαι πάλι. Την τελευταία στιγμή με εκβιαστικά διλήμματα θα επιχειρηθεί να εξασφαλιστεί η ψήφος των βουλευτών για μέτρα που δεν ωφελούν και βαθαίνουν την ύφεση. Κάποιοι θέλουν τη δημοκρατία στο απόσπασμα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε και να εγγυηθούμε τις διαδικασίες για τη συμμετοχή της Βουλής. Είναι δυνατόν να μην αντιδρούμε και να υφιστάμεθα εξευτελισμό; (...) Όλοι θέλουμε ενότητα, όμως αυτή σφυρηλατείται με όρους θέσεων και πολιτικής που ανταποκρίνονται στην αγωνία των πολιτών. Μπορούμε να ανατρέψουμε το κλίμα με επιλογές συμβατές με τις αρχές μας».

Π.Ευθυμίου: Άμεσα εκλογή νέου αρχηγού 

«Δεν μπορούμε να πάμε στους πολίτες μόνο με το σύνθημα διασφαλίζουμε τη χώρα. Ο λαός μπορεί να πει: καλύτερα φρικτό τέλος παρά φρίκη χωρίς τέλος. Καλώ το πολιτικό συμβούλιο να επιταχύνει τις αποφάσεις του εθνικού συμβουλίου».

Π.Αντωνακόπουλος: Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

«Πρέπει να πούμε την αλήθεια και στην τρόικα. Δεν είναι one man show. Κάποιοι ήταν μεγαλομέτοχοι και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Δ.Κρεμαστινός: Το ΔΝΤ θέλει βαλκανιοποίηση της Ελλάδας

«Το ΔΝΤ θέλει βαλκανιοποίηση της Ελλάδας. Δεν θα πρέπει να υπάρξουν κακοί και καλοί βουλευτές στην ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση. Αυτό ισχύει και για τη ΝΔ και θα πρέπει να το έχουν κατά νου και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και να το αναδείξουν».

Ντ.Βρεττός: Μία υποψηφιότητα για τη προεδρία του ΠΑΣΟΚ

«Για να ανακοπεί η φθορά του ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να υποστηριχθεί μία μόνο υποψηφιότητα για την προεδρία κι όλοι να συσπειρωθούν σ΄αυτήν».

πηγη: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!