Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία»




Πρόσκληση στην ευρωπαϊκή και διεθνή κοινότητα να ρίξει μια προσεκτική ματιά στην Ελλάδα της δημιουργίας, της υπερ-προσπάθειας και της προόδου απευθύνουν Έλληνες επιχειρηματίες, μέσα από μια επικοινωνιακή εκστρατεία με σύνθημα «Give Greece a Chance» (Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία)- «Greece is Changing».

Πρόκειται για ένα κάλεσμα προς τους ευρωπαϊκούς λαούς να δουν την πραγματική εικόνα της Ελλάδας, πέρα από τα υφιστάμενα στερεότυπα, μια εκστρατεία με στόχο να αναδειχθεί η προσπάθεια της χώρας και η πρόοδος που έχουν επιτύχει τόσο η Ελλάδα όσο και ο λαός της. 

Η πρωτοβουλία φιλοξενείται ήδη με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ευρώπης ενώ στις πρώτες σελίδες της Wall Street Journal αναφέρεται: 

«Η Ελλάδα έχει
δεσμευτεί στο πιο σκληρό πρόγραμμα λιτότητας στη σύγχρονη εποχή. Μεγάλες αυξήσεις φόρων, περικοπές μισθών και συντάξεων έχουν μειώσει το πρωτογενές δημοσιονομικό έλλειμμα από τα 24,7 δισ. ευρώ στα 5,2 δισ. ευρώ μέσα σε μόλις δύο χρόνια… Όμως, με δραματικές επιπτώσεις στη ζωή κάθε Έλληνα.

Ένα νέο πακέτο μέτρων ψηφίστηκε πρόσφατα από το ελληνικό κοινοβούλιο. Με έμφαση στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα. Μια μοντέρνα, παραγωγική και δημιουργική Ελλάδα με ένα βιώσιμο μέλλον στην Ευρώπη.

Οι μελλοντικές δυσκολίες είναι αναπόφευκτες. Η ανεργία έχει ήδη φτάσει στο 21%. Πρόκειται για ένα μεγάλο τίμημα που πληρώνουμε και δεν πρέπει να πάει άδικα.

Μπαίνουμε στην πέμπτη χρονιά της ύφεσης. Οι ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν σταθεί στο πλευρό μας. Όμως, χρειαζόμαστε συνεχή στήριξη και ένα περιθώριο να πάρουμε ανάσα, για να βγούμε από αυτό το φαύλο κύκλο. Και δικαιούμαστε να ξέρουμε ότι έχουμε μια δίκαιη ευκαιρία να επιτύχουμε.

Είμαστε σκληρά εργαζόμενοι πολίτες, που πληρώνουν τους φόρους τους, αλλά μας έχουν κολλήσει την ταμπέλα του στερεότυπου που τόσο εύκολα βάζουν στους Έλληνες τελευταία. Είμαστε Ευρωπαίοι που φιλοδοξούμε να έχουμε έναν εποικοδομητικό ρόλο μέσα στην Ευρώπη. Θα τηρήσουμε όσα έχουμε υποσχεθεί. Έχουμε ήδη κάνει θυσίες. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και άλλες. Ποντάρουμε το μέλλον μας σε αυτό.

Το μόνο που λέμε είναι, δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!