Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπεται η ACTA


Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πρόκειται να παραπέμψει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την υπογραφή της ACTA προκειμένου αυτό να ελέγξει σε τι βαθμό γίνονται σεβαστές οι θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών της ΕΕ.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου Κάρελ ντε Χουχτ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οφείλει να διερευνήσει το κατά πόσον η συνθήκη είναι συμβατή «με τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Παρά την στάση του αυτή όμως, ο Επίτροπος προσπάθησε να διατηρήσει αποστάσεις από την πολεμική που δέχεται η ACTA από χρήστες του Διαδικτύου σε ό,τι αφορά τις προσωπικές ελευθερίες.

Τόνισε μάλιστα ότι ο διάλογος για τη συνθήκη πρέπει να έχει ως βάση πραγματικά στοιχεία, και όχι τις φήμες που κυριαρχούν σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια.



ΠΗΓΗ: proho.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!