Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή επιστολή 12 πρωθυπουργών της ΕΕ για ανάπτυξη ο Παπαδήμος "ο δικός μας Λουκάς" απών!


Με το βλέμμα στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο 12 πρωθυπουργοί της ΕΕ μεταξύ των οποίων ο Μάριο Μόντι ο Ντέιβιντ Κάμερον και ο Μαριάνο Ραχόι, έστειλαν μια ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο της ΕΕ Βαν Ρομπάι και στον πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο που προτείνουν λύσεις για ανάπτυξη και έξοδο από την Κρίση.

Από τις υπογραφές απουσιάζει αυτή του Έλληνα πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των Σαρκοζί-Μέρκελ. Η επιστολή είναι το αποτέλεσμα συναντήσεων μεταξύ των πρωθυπουργών και άλλων ευρωπαίων ηγετών.


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι τόνισε αναφερόμενος στη Γερμανία και στη Γαλλία, στη διάρκεια της παρουσίασης που έκανε για το αναπτυξιακό πλάνο ότι: "Πρέπει όμως το πεδίο να διευρυνθεί, δεν πρέπει κατ' ανάγκην να περιοριζόμεθα στους ανωτέρω δύο εταίρους".

Εκτός από τη  Βρετανία, την Ιταλία, και την Ισπανία, η Ολλανδία η Φινλανδία, η Ιρλανδία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Λετονία και η Εσθονία στηρίζουν επίσης το ίδιο πλάνο.

Οι υπογράφοντες θέλουν να ευοδωθούν στο ορατό μέλλον οι εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ με την Ινδία, τον Καναδά, την Ουκρανία, την Ιαπωνία,την ASEAN (Ένωση Εθνών Νοτιοανατολικής Ασίας) και την Mercosur (Εμπορικό σύμφωνο λατινοαμερικανικών κρατών).



πηγή:epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!