Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΤΑΛΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ MEGA




ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ???? (ΘΥΜΙΖΩ ¨ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ , ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ) .

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΓΑΛΗΝΗ Η ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΣΤΕ Σ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ??? ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ?? ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ-ΜΑΤ!

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕGΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ !



ΓΕΜΑΤΗ ΦΟΒΟ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..

 Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΩΣ ΚΑΜΠΤΕΣΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΩΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ......

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ!

ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΞΕΣΠΑ !!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!